Stem vandaag strategisch, stem Links!!!

Verdien je minder dan pakweg Eur 4400,- (bruto) per maand?

Doe jezelf dan een groot plezier en ga vandaag stemmen op PvdA, Groen Links óf SP.

Op dit moment is er een wetsvoorstel in de maak (2 dagen geleden uitgelekt), waardoor de lasten voor de meeste Nederlanders (Jan Modaal, werklozen, chronisch zieken, Wajong-ers, sommige ondernemers, etc.) verder zullen stijgen, en de Nederlandse natuur niet langer veilig is voor de “stimulering van de economie”. Met “dank” aan het CDA, PVV (Wilders) en de VVD!!!

Ben je liefhebber van de Nederlandse natuur(gebieden), en zie je graag dat deze niet verder aangetast gaat worden? Stem dan vandaag op Groen Links, SP of PvdA.

Ook al vind je het thema politiek enorm saai: ga tóch maar even stemmen. Anders beslissen degenen die jij niet gekozen hebt, wél over jou, je leefomgeving en alle zaken die daarmee samenhangen.

Ga je niet stemmen, dan heb je géén recht van spreken en mag je niet klagen als er naast je deur een Buitenring (zoals in Parkstad Limburg de planning is) aangelegd wordt, een bos omgezaagd wordt (ten faveure van een industrieterrein of megastal) óf een chemisch bedrijf zijn troep mag lozen met toestemming van de Provincie.

Stem strategisch, stem vóór de natuur!!!